Καλάθι Αγορών
(0)
Μπορείτε να κάνετε την παραγγελία σας
online και να πληρώσετε μέσω
πιστωτικής κάρτας

Παραγγελία on-line ή μέσω τηλεφώνου

Για να παραγγείλετε τον καμβά σας on-line, κλικάρετε στο “παραγγελία” και ακολουθήστε βήμα βήμα τις οδηγίες ή καλέστε μας στο 210 2626150 9 έως 6 και το προσωπικό μας θα σας βοηθήσει.

Φωτορεαλισμό, οil painting ή comic;

Φωτορεαλισμός
Οι γραφίστες μας αξιολογούν την εικόνα, ισορροπούν και βελτιώνουν το χρώμα και ρυθμίζουν την οξύτητα και την αντίθεση της. Διορθώνουν μικρές ατέλειες και την βελτιστοποιούν για εκτύπωση σε καμβά. Επιλέξτε αυτό το στυλ αν η φωτογραφία σας έχει μια ομάδα ανθρώπων ή προσώπων σε μικρό μέγεθος ή για τοπία τα οποία έχουν λεπτομέρειες που δεν θέλετε να χαθούν.

Oil Paint
Ακολουθούμε την ίδια διαδικασία με το φωτορεαλιστικό στυλ. Μετά χρησιμοποιώντας μια ειδική τεχνική δημιουργούμε χειροποίητες πινελιές για να δώσουμε στην εικόνα ένα εφέ ελαιογραφίας. Το στυλ αυτό ταιριάζει περισσότερο σε πορτραίτα αλλά μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σε όλες τις φωτογραφίες αν θέλετε να φαίνονται σαν ελαιογραφία. Είναι το στυλ που έχει ενθουσιάσει περισσότερο τους πελάτες μας.

Σκίτσο
Ακολουθούμε την ίδια διαδικασία με το φωτορεαλιστικό στυλ. Μετά χρησιμοποιώντας μια ειδική τεχνική μετατρέπουμε την φωτογραφία σας σε σκίτσο από μολύβι. Έχετε την επιλογή να είναι ασπρόμαυρο ή έγχρωμο. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το εφέ αν θέλετε να δώσετε στην φωτογραφία σας μια κλασική αίσθηση.

Η πιο συχνή απορία σας είναι πιο στυλ να χρησιμοποιήσετε. Αν δεν είστε σίγουροι, κάντε την παραγγελία σας με το στυλ που νομίζετε ότι θέλετε. Κατόπιν, στο πεδίο των σχολίων, ζητήστε να σας καλέσουμε και να σας προτείνουμε το ιδανικό στυλ πριν ξεκινήσουμε τον καμβά σας.

Τρεις επιλογές τελαρώματος

Παχύ τελάρο
Ο κανβάς τοποθετείται σε ξύλινο τελάρο πάχους 4 εκ.

Λεπτό τελάρο
Ο κανβάς τοποθετείται σε ξύλινο τελάρο πάχους 2 εκ.

Κορνίζα
Πολύ σύντομα θα έχουμε την δυνατότητα να σας προσφέρουμε και κορνίζα για τον κανβά σας. Θα είναι υψηλής ποιότητας, από πραγματικό ξύλο, πάχους 3 εκ., σε απόχρωση μαύρου.

Υπηρεσίες Retouch

Αν η αγαπημένη σας φωτογραφία δεν είναι τέλεια μπορούμε να την βελτιώσουμε. Επιλέξτε το επίπεδο της βελτίωσης και περιγράψτε μας τι ακριβώς θέλετε στο πεδίο των σχολίων. Εάν δεν είστε σίγουροι ποιο επίπεδο βελτίωσης θέλετε, επιλέξτε ένα και γράψτε μας στα σχόλια να επικοινωνήσουμε μαζί σας πριν ξεκινήσουμε.

Δωρεάν υπηρεσίες
Υπάρχουν κάποιες διαδικασίες που κάνουμε σε κάθε φωτογραφία όταν το κρίνουμε απαραίτητο χωρίς χρέωση. Αυτές είναι:

 • Αφαιρούμε την ημερομηνία
 • Αφαιρούμε τα «κόκκινα μάτια»
 • Διορθώνουμε την οξύτητα, την φωτεινότητα και την αντίθεση της φωτογραφίας
 • Διορθώνουμε την χρωματική ισορροπία (color balance)
Retouch Level 1
 • Αφαιρούμε ελιές, ουλές και σημάδια στο πρόσωπο
 • Προσθέτουμε κείμενο
 • Μικρές γρατζουνιές και ατέλειες
Retouch Level 2
 • Αφαίρεση αντικειμένων (σύρματα, κολώνες, κτλ.)
 • Αφαίρεση ρυτίδων
 • Θόλωμα του background
Retouch Level 3
 • Αφαίρεση ή πρόσθεση ανθρώπων από ομαδικές φωτογραφίες
 • Αναπαλαίωση σκισμένων, λεκιασμένων ή ξεθωριασμένων φωτογραφιών
 • Δύσκολες δικές σας παρατηρήσεις

Μετατροπή σε B&W και σέπια

Κάντε αυτή την επιλογή αν θέλετε να μετατρέψουμε την έγχρωμη φωτογραφία σας σε ασπρόμαυρή ή σέπια.

Multi Panel

Η φωτογραφία σας εκτυπώνεται σε 3 ή 4 τελάρα. Το σύνολο των πάνελ αναπαράγουν ολόκληρη την φωτογραφία σας. Επιλέγετε το συνολικό μέγεθος. Αυτό σημαίνει ότι το μέγεθος που θα επιλέξετε είναι αυτό που προκύπτει αν τοποθετούσατε τα πάνελ δίπλα δίπλα και μετράγατε το συνολικό μήκος και πλάτος.

Καλύτερο format αρχείου, ανάλυση & μέγεθος

Σύντομη απάντηση:
300dpi, jpeg.

Λεπτομερής απάντηση:
Η ανάλυση των περισσότερων ψηφιακών φωτογραφικών μηχανών αρκεί. Αν η φωτογραφική μηχανή σας είναι 5 megapixel ή περισσότερο και τραβήξατε την φωτογραφία στην υψηλότερη ανάλυση δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Αν δεν είστε σίγουροι για αυτό, μπορείτε να ελέγξετε το μέγεθος του αρχείου κάνοντας δεξί κλικ στο αρχείο μετά κλικ στο Ιδιότητες και εκεί μπορείτε να δείτε το μέγεθός του. Αρχεία με μέγεθος 2Mb και μεγαλύτερα είναι ιδανικά. Αρχεία μικρότερα από 2 Μb αλλά μεγαλύτερα από 700 Kb τις περισσότερες φορές είναι εντάξει. Αρχεία μικρότερα των 700 Kb μπορεί να είναι εντάξει αν ο καμβάς δεν είναι πολύ μεγάλος και η φωτογραφία είναι καθαρή. Αρχεία JPEG και TIF είναι μια χαρά. Σε κάθε περίπτωση θα επικοινωνήσουμε μαζί σας αν παρατηρήσουμε κάποιο πρόβλημα.

Χρησιμοποιώντας παραδοσιακές φωτογραφίες

Πολλοί από τους καμβάδες που έχουμε φτιάξει προέρχονται από κανονικές φωτογραφίες και είναι και αυτοί υπέροχοι. Μπορείτε να σκανάρετε εσείς την φωτογραφία σας και να την ανεβάσετε με την παραγγελία σας ή μπορούμε να την σκανάρουμε εμείς για εσάς. Σε αυτή την περίπτωση επιλέξτε το “Έχω κλασική φωτογραφία” και θα σας στείλουμε ένα κιτ αποστολής. Μια ερώτηση που συχνά σκέφτεστε είναι “Θα την πάρω πίσω;”. Φυσικά. Είμαστε παθιασμένοι με τις δικές σας φωτογραφίες. Για αυτό συνιστούμε να μην μας στέλνετε ΠΟΤΕ αναντικατάστατες φωτογραφίες. Μπορεί να συμβεί οτιδήποτε απρόοπτο κατά την διαδικασία αποστολής της σε εμάς και δεν θα θέλαμε σε καμία περίπτωση να την χάσετε.

Προετοιμασία φωτογραφίας

Θα κόψουμε την φωτογραφία σας για να ταιριάζει στις διαστάσεις του κάδρου που επιλέξατε. Μερικές φορές η φωτογραφία που μας στέλνετε δεν ταιριάζει με τις διαστάσεις του κάδρου που θέλετε. Σε αυτή την περίπτωση θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να βρούμε μια λύση. Αν θέλετε μπορούμε να τυπώσουμε ένα μέρος της φωτογραφίας μόνο. Περιγράψτε μας ακριβώς ποιο σημείο της φωτογραφίας σας θέλετε να τυπώσουμε στο πεδίο των σχολίων στην σελίδα παραγγελίας.

Οδηγίες σκαναρίσματος

Σκανάρετε την φωτογραφία σας σε ανάλυση 300 dpi. Σώστε το αρχείο σε format JPEG και έχοντας επιλεγμένη την υψηλότερη ποιότητα και χαμηλότερη συμπίεση. (highest quality & lowest compression)

Συνδυάζοντας εικόνες, αφαιρώντας αντικείμενα

Μπορούμε να κάνουμε σχεδόν τα πάντα στην φωτογραφία σας. Δείτε στην σελίδα retouch.

Επαγγελματική φωτογραφία και Πνευματικά Δικαιώματα

Εάν η φωτογραφία σας τραβήχτηκε από επαγγελματία φωτογράφο θα πρέπει να πάρετε άδεια για να την χρησιμοποιήσετε. Κατά την παραγγελία σας θα πρέπει να συμφωνήσετε στην ακόλουθη δήλωση: «Βεβαιώνω ότι είμαι ο ιδιοκτήτης των πνευματικών δικαιωμάτων της φωτογραφίας, ή είμαι εξουσιοδοτημένος από τον ιδιοκτήτη να την αναπαράγω σε κανβά.

Άλλες διαστάσεις

Μπορούμε να φτιάξουμε τελάρα και σε άλλες διαστάσεις. Απλά επιλέξτε την πλησιέστερη διάσταση κατά την παραγγελία και στο πεδίο των σχολίων γράψτε μας την διάσταση που θέλετε.

Εξέταση παραγγελίας

Εξετάζουμε προσεκτικά κάθε παραγγελία πριν την επεξεργαστούμε. Αν διαπιστώσουμε κάποιο πρόβλημα το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών θα επικοινωνήσει μαζί σας για να το λύσουμε.

Πότε θα σταλεί;

Συνήθως στέλνουμε τον καμβά σας σε 3-4 εργάσιμες μέρες από την παραλαβή της παραγγελίας σας. Εάν τον χρειάζεστε πιο γρήγορα για κάποιο ειδικό γεγονός επικοινωνήστε μαζί μας και θα προσπαθήσουμε να τον έχετε εκεί που τον χρειάζεστε, όταν τον χρειάζεστε.

Αποστολή

H CanvasPrint διαθέτει υπηρεσίες αποστολής για τα προϊόντα φωτογραφίας στις ακόλουθες χώρες:

ΕΥΡΩΠΗ

Αυστρία, Βέλγιο, Κύπρος, Δανία , Γαλλία, Φινλανδία, Γερμανία, Ιταλία, Ιρλανδία , Λουξεμβούργο, Ολλανδία, Νορβηγία, Πορτογαλία, Σλοβακία, Ισπανία, Σουηδία, Ελβετία, Ισλανδία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ουγγαρία, Σλοβενία, Τσεχία, Πολωνία, Εσθονία, Αλβανία, Βουλγαρία, Βοζνία-Ερζεγοβίνη, Κροατία, Μαυροβούνιο, Ρουμανία, Σερβία, FYROM, Τουρκία, Δανία, Λεττονία, Λιθουανία, Μάλτα, Ρωσία, Ουκρανία, Γεωργία, Μολδαβία, Αζερμπαϊντζάν, Αρμενία, Λευκορωσία.

Για άλλες χώρες παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

,

Πληροφορίες αποστολής και εκτιμώμενη ημερoμηνία παράδοσης των παραγγελίων.

Οι αποστολές γίνονται μέσω EPG Post και υπηρεσία ταχυμεταφορών για τοπική αποστολή. Το κόστος παράδοσης υπολογίζεται ανάλογα με την χώρα αποστολής και κυμαίνεται από 10,00 έως 35,00 €. Η αποστολή θα υπολογιστεί αυτόματα στη σελίδα Checkout όταν ο προορισμός αποστολής επιβεβαιώθεί, έτσι ώστε να γνωρίζετε το κόστος πριν την ολοκλήρωση της παραγγελία σας

Αποστολή σε κάποιον άλλο

Σας ρωτάμε για την διεύθυνση χρέωσης και αποστολής ξεχωριστά. Δεν θα επικοινωνήσουμε με τον παραλήπτη σε καμία περίπτωση, έτσι αν πρόκειται για έκπληξη το μυστικό σας είναι ασφαλές.

Σύντομη αποστολή

Επικοινωνήστε μαζί μας αν θέλετε να επισπεύσουμε τις διαδικασίες παραγωγής του καμβά σας για κάποιο ειδικό λόγο.

100% επιστροφή χρημάτων

Προσφέρουμε 100% εγγύηση ικανοποίησης. Αν για οποιονδήποτε λόγο δεν είστε ικανοποιημένοι 100%, θα δεχτούμε να σας αλλάξουμε τον καμβά ή να σας επιστρέψουμε τα χρήματα, αρκεί η επιστροφή να γίνει εντός 10 ημερών από την παραγγελία.

Διαδικασία επιστροφής

Για να επιστρέψετε ένα καμβά , τυπώστε την φόρμα επιστροφής συμπληρώστε την και κόψτε και κολλήστε σε αυτήν ένα κομμάτι του καμβά 15εκ Χ 20εκ. Κατόπιν ταχυδρομήστε την στην διεύθυνση:

Canvas Print
Πατρόκλου 75 – Ίλιον - 13122
Υπόψιν: Επιστροφές

Ασφάλεια

Η Ιστοσελίδα CanvasPrint.gr χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο SSL, για ασφαλείς online εμπορικές συναλλαγές. Με αυτόν τον τρόπο κρυπτογραφούνται όλες οι προσωπικές σας πληροφορίες, όπως ο αριθμός της πιστωτικής κάρτας, το όνομα και η διεύθυνσή σας, έτσι ώστε να μην μπορούν να διαβαστούν ή να αλλαχτούν κατά την μεταφορά τους μέσω του Internet.

Τρόποι πληρωμής

Για την διευκόλυνση και εξυπηρέτηση όλων όσων επιθυμούν να αγοράσουν από το κατάστημά μας, η CanvasPrint σας διαθέτει τους ακόλουθους εναλλακτικούς τρόπους πληρωμής :

1. Με την χρέωση της πιστωτικής σας κάρτας. Η χρέωση της πιστωτικής σας κάρτας γίνεται την ημέρα έναρξης της διαδικασίας αποστολής των προϊόντων. Η CanvasPrint έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλειά των συναλλαγών σας μέσω της πιστωτικής σας κάρτας. 2. Με αντικαταβολή τη στιγμή που θα παραλάβετε τα προϊόντα.

Επίσης η CanvasPrint σας δίνει την δυνατότητα να διαλέξετε αν η πληρωμή σας θα γίνει με απόδειξη λιανικής πώλησης ή με τιμολόγιο. Τιμολόγιο εκδίδεται σε εταιρείες και ελεύθερους επαγγελματίες εφόσον συμπληρώσουν κατά την παραγγελία τους τα εξής στοιχεία : Επωνυμία εταιρείας, Α.Φ.Μ., Δ.Ο.Υ. και επάγγελμα για τους ελεύθερους επαγγελματίες.

Τρόπος & χρόνος αποστολής

Οι παραγγελίες και παραδόσεις γίνονται καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή. Για παραγγελίες που γίνονται έως τις 15:00 η παραγγελία θα φτάσει σε εσάς (στον τόπο παράδοσης) εντός 2-3 ημερών για τις περισσότερες περιοχές της Ελλάδας (από τη στιγμή που θα σας ενημερώσουμε για την αποστολή της παραγγελίας), ενώ ο χρόνος παράδοσης αυξάνεται σε 3-4 μέρες για δυσπρόσιτες περιοχές.

Όροι χρήσης

H CanvasPrint.gr είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα και αποτελεί ιδιοκτησία της εταιρείας Θαμνίδου Μ. – Αθανασιάδης Ι. Ο.Ε. η οποία εδρεύει στο Ίλιον, Πατρόκλου 75, 13122, τηλ. 210 2626130 & φαξ 210 2626150, ΑΦΜ 999950720 της ΔΟΥ Ιλίου. Οι υπηρεσίες του ηλεκτρονικού καταστήματος CanvasPrint.gr παρέχονται σύμφωνα με τους παρόντες όρους χρήσης και την πολιτική εμπιστευτικότητας προσωπικών δεδομένων, η οποία αποτελεί αναπόσπαστο μέρος των παρόντων όρων. Ο επισκέπτης, με την είσοδό του στο ηλεκτρονικό κατάστημα οφείλει να διαβάσει προσεκτικά τους παρόντες όρους. Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ δύναται να τροποποιεί οποτεδήποτε τους παρόντες όρους χρήσης. Οι δε επισκέπτες / χρήστες φέρουν την ευθύνη να ελέγχουν περιοδικά αν έχουν επέλθει τροποποιήσεις στους παρόντες όρους χρήσης. Η χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος μετά την ως άνω αναφερόμενη τροποποίηση λογίζεται ως αποδοχή των όρων χρήσης, όπως αυτοί τροποποιήθηκαν. Σε περίπτωση ΜΗ αποδοχής οποιουδήποτε όρου χρήσης, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ρητώς η χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος.

1. Παρεχόμενες πληροφορίες & Προϊόντα Το ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ δεσμεύεται ως προς την ποιότητα, την πληρότητα και την εγκυρότητα των πληροφοριών που παρατίθενται στην ιστοσελίδα του CanvasPrint.gr, τόσο όσον αφορά τα ακριβή στοιχεία που εκτίθενται όσο και των παρεχομένων, από το ηλεκτρονικό κατάστημά της, υπηρεσιών, υπό την επιφύλαξη τυχόν τεχνικών ή τυπογραφικών λαθών, που δεν μπορούν να προβλεφθούν ή έχουν προκύψει ακούσια ή λόγω διακοπών λειτουργίας της ιστοσελίδας εκ λόγων ανωτέρας βίας.

2. Περιορισμός Ευθύνης Η CanvasPrint δεν ευθύνεται έναντι των πελατών / χρηστών για ζημιές που τυχόν προκύψουν από την εκτέλεση ή μη της παραγγελίας τους, (εκτός των περιπτώσεων της παραγράφου «Επιστροφές Προϊόντων»). Επίσης επιφυλάσσεται ως προς το χρόνο παράδοσης των εμπορευμάτων στις περιπτώσεις ανωτέρας βίας. Η CanvasPrint ουδεμία εγγύηση μπορεί να παράσχει για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων, αλλά εγγυάται την έγκαιρη ενημέρωση των τελικών καταναλωτών περί της μη διαθεσιμότητας τους. Η CanvasPrint παρέχει το περιεχόμενο (π.χ. πληροφορίες, ονόματα, φωτογραφίες, απεικονίσεις), τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που διατίθενται μέσω του δικτυακού τόπου 'όπως ακριβώς έχουν'. Σε καμία περίπτωση Η CanvasPrint δεν φέρει ευθύνη για τυχόν απαιτήσεις νομικής ή αστικής ή/και ποινικής φύσεως ούτε για τυχόν ζημία (θετική, ειδική ή αποθετική, η οποία ενδεικτικά και όχι περιοριστικά, διαζευκτικά ή/και σωρευτικά συνίσταται σε απώλεια κερδών, δεδομένων, διαφυγόντα κέρδη, χρηματική ικανοποίηση κλπ.) από επισκέπτες του δικτυακού τόπου ή τρίτους από αιτία που έχει σχέση με τη λειτουργία ή μη ή/και τη χρήση του δικτυακού τόπου ή/και σε αδυναμία παροχής υπηρεσιών ή/και πληροφοριών που διατίθενται από αυτόν ή/και από τυχόν μη επιτρεπόμενες παρεμβάσεις τρίτων σε προϊόντα ή/και υπηρεσίες ή/και πληροφορίες που διατίθενται μέσω αυτού.

3. Δικαιώματα Πνευματικής Ιδιοκτησίας Αυτή η ιστοσελίδα είναι το επίσημο ηλεκτρονικό κατάστημα της Θαμνίδου Μ. – Αθανασιάδης Ι. Ο.Ε. Όλο το περιεχόμενο της ιστοσελίδας, συμπεριλαμβανομένων εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων, παρεχόμενων υπηρεσιών και προϊόντων αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της Θαμνίδου Μ. – Αθανασιάδης Ι. Ο.Ε. και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων. Απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή, αναλογική / ψηφιακή εγγραφή και μηχανική αναπαραγωγή, διανομή, μεταφορά, downloading, μεταποίηση, μεταπώληση, δημιουργία παράγωγης εργασίας ή παραπλάνηση του κοινού σχετικά με τον πραγματικό παροχέα του Περιεχομένου του διαδικτυακού τόπου. Τυχόν αναπαραγωγή, επανέκδοση, φόρτωση, ανακοίνωση, διάδοση ή μετάδοση ή οποιαδήποτε άλλη χρήση του Περιεχομένου με οποιοδήποτε τρόπο ή μέσο για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς επιτρέπεται μόνο κατόπιν προηγούμενης γραπτής άδειας της Θαμνίδου Μ. – Αθανασιάδης Ι. Ο.Ε. οιουδήποτε άλλου νόμιμου δικαιούχου των ανωτέρω πνευματικών δικαιωμάτων. Τα ονόματα, εικόνες, λογότυπα και διακριτικά γνωρίσματα που αντιπροσωπεύουν την Θαμνίδου Μ. – Αθανασιάδης Ι. Ο.Ε.. ή/και το ηλεκτρονικό της κατάστημα www.canvasprint.gr ή/και τρίτα μέρη συμβεβλημένα με αυτούς καθώς και τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους, είναι αποκλειστικά σήματα και διακριτικά γνωρίσματα της Θαμνίδου Μ. – Αθανασιάδης Ι. Ο.Ε. ή/και του www.canvasprint.gr ή/και των άνω τρίτων μερών και προστατεύονται από τους ελληνικούς, κοινοτικούς και διεθνείς νόμους περί εμπορικών σημάτων και βιομηχανικής και πνευματικής ιδιοκτησίας. Σε κάθε περίπτωση η εμφάνισή και έκθεση τους στην ιστοσελίδα www.canvasprint.gr και στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Θαμνίδου Μ. – Αθανασιάδης Ι. Ο.Ε. δεν θα πρέπει κατά κανένα τρόπο να εκληφθεί ως μεταβίβαση ή εκχώρηση άδειας ή δικαιώματος χρήσης τους.

4. Προσωπικά Στοιχεία Για την χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος είναι απαραίτητη η εκ μέρους σας γνωστοποίηση κάποιων προσωπικών σας στοιχείων. Προκειμένου να προβείτε σε παραγγελία, θα σας ζητηθεί το πλήρες ονοματεπώνυμό σας, η διεύθυνσή σας, η διεύθυνση στην οποία θέλετε να αποσταλούν τα προς πώληση προϊόντα, ο αριθμός του τηλεφώνου σας, η ηλεκτρονική σας διεύθυνση κ.λπ. και στην περίπτωση που επιλέξετε ως τρόπο πληρωμής την πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας και ο αριθμός, η ημερομηνία λήξεως και ο κωδικός της. Με την καταχώρηση της ηλεκτρονικής σας διεύθυνσης αποδέχεστε ότι όλες οι απαραίτητες για την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας κοινοποιήσεις προς εσάς δύνανται να γίνονται και στην δηλωθείσα ηλεκτρονική σας διεύθυνση.

5. Προστασία Προσωπικών Δεδομένων Κατά την επίσκεψή σας στις σελίδες της CanvasPrint και προκειμένου να παραγγείλετε προϊόντα, αλλά και για να διασφαλισθεί η δυνατότητα επικοινωνίας μαζί σας ώστε να σας ενημερώνουμε για νέα προϊόντα μας, είναι πιθανό να σας ζητηθεί να δηλώσετε στοιχεία που σας αφορούν (όνομα, επάγγελμα, ηλεκτρονική διεύθυνση, ημερομηνία γέννησης κλπ.). Τα τυχόν προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε οπουδήποτε στις σελίδες και τις υπηρεσίες του διαδικτυακού τόπου του www.canvasprint.gr, προορίζονται αποκλειστικά και μόνο για τη διασφάλιση της λειτουργίας της αντίστοιχης υπηρεσίας και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε τρίτο, χωρίς να τηρηθούν οι διατάξεις του Ν. 2472/97 σχετικά με την προστασία από επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, όπως αυτός ισχύει κάθε φορά. Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.canvasprint.gr λειτουργεί σύμφωνα με την ισχύουσα ελληνική και κοινοτική νομοθεσία και τηρεί με ασφάλεια τα προσωπικά σας δεδομένα για όσο χρονικό διάστημα είστε εγγεγραμμένος σε κάποια υπηρεσία του www.canvasprint.gr τα οποία διαγράφονται μετά την με οποιοδήποτε τρόπο λήξη της συναλλακτικής σχέσης. Τα προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε στο ηλεκτρονικό ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ χρησιμοποιούνται αποκλειστικά από αυτό, με σκοπό την υποστήριξη και εκτέλεση της συναλλακτικής σχέσης. Τα τηρούμενα στοιχεία του αρχείου δύνανται να κοινοποιηθούν στις αρμόδιες δικαστικές, αστυνομικές και άλλες διοικητικές αρχές κατόπιν νομίμου αιτήματός τους και σύμφωνα με τις κάθε φορά ισχύουσες νομοθετικές διατάξεις. Ο Πελάτης έχει, μέσα στα πλαίσια της νομοθεσίας περί απορρήτου των τηλεπικοινωνιών, τα δικαιώματα ενημέρωσης και αντίρρησης που προβλέπουν τα άρθρα 11 έως 13 του ν. 2472/1997.

6. Αγορά Προϊόντων Κατά την αγορά αλλά και την ολοκλήρωση της παραγγελίας, ο χρήστης καθοδηγείται βήμα προς βήμα από τις αυτόματες υποδείξεις του συστήματος. Η παραγγελία θα αρχειοθετείται. Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας, θα αποστέλλεται στο χρήστη μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μήνυμα που θα πιστοποιεί την παραλαβή της παραγγελίας. Επίσης, η CanvasPrint έχει το δικαίωμα να επικοινωνήσει με τον χρήστη τηλεφωνικά, ώστε να επιβεβαιώσει την παραγγελία. Εάν κατά την εκτέλεση της παραγγελίας συμβεί κάποιο λάθος με ευθύνη της CanvasPrint, η τελευταία έχει την υποχρέωση να αποκαταστήσει το λάθος. Σε κάθε περίπτωση ο χρήστης, προ της ολοκλήρωσης της παραγγελίας, θα έχει την δυνατότητα να ελέγξει την παραγγελία και να την διορθώσει.

7. Τιμές Πωλούμενων Προϊόντων Στις τιμές που αναγράφονται δίπλα από κάθε προϊόν ως τελική τιμή («Τιμή») περιλαμβάνεται και ο εκάστοτε νόμιμος ΦΠΑ. Στις αναγραφόμενες τιμές δεν περιλαμβάνεται το κόστος αποστολής. Το συνολικό κόστος (συμπεριλαμβανομένων των εξόδων αποστολής) επιβεβαιώνεται κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας.

8. Αποστολή – Διαθεσιμότητα Προϊόντων Οι αποστολές θα γίνονται στον τόπο που μας έχει υποδείξει ο πελάτης με έναν από τους διαθέσιμους τρόπους αποστολής που έχει επιλέξει ο πελάτης κατά την διαδικασία της αγοράς.

9. Επιστροφές Προϊόντων Για να επιστρέψετε ένα καμβά , τυπώστε την φόρμα επιστροφής συμπληρώστε την και κόψτε και κολλήστε σε αυτήν ένα κομμάτι του καμβά 15εκ Χ 10εκ. Κατόπιν ταχυδρομήστε την στην διεύθυνση: Canvas Print Πατρόκλου 75 – Ίλιον - 13122 Υπόψιν: Επιστροφές

10. Εγγύηση Πωλούμενων Προϊόντων Προσφέρουμε 100% εγγύηση ικανοποίησης. Αν για οποιονδήποτε λόγο δεν είστε ικανοποιημένοι 100%, θα δεχτούμε να σας αλλάξουμε τον καμβά ή να σας επιστρέψουμε τα χρήματα, αρκεί η επιστροφή να γίνει εντός 10 ημερών από την παραγγελία. Η εγγύηση ενός προϊόντος σε καμία περίπτωση δεν καλύπτει: Βλάβες που προκλήθηκαν από: κακό χειρισμό, εσφαλμένη χρήση, πυρκαγιά, υψηλή ή χαμηλή θερμοκρασία, υγρασία, καιρικά φαινόμενα (κεραυνό, πλημμύρα, κ.λ.π.).

11. Εφαρμοστέο Δίκαιο και Δικαιοδοσία Οι παρόντες όροι χρήσης, η χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος καθώς και οι συναλλαγές μέσω αυτού, διέπονται από το Ελληνικό Δίκαιο. Σε περίπτωση, κατά την οποία κάποιος από τους παρόντες όρους ήθελε κριθεί άκυρος ή ακυρώσιμος, η ακυρότητα ή ακυρωσία αυτή δεν θα επηρεάσει την ισχύ των λοιπών όρων. Αρμόδια για την επίλυση οιασδήποτε διαφοράς ήθελε προκύψει από τη χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος ή σχετικά με την ερμηνεία ή εφαρμογή των παρόντων όρων χρήσης ή εξ αφορμής αυτών είναι τα Δικαστήρια Αθηνών.

Ασφάλεια

ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ:

H CanvasPrint, χειρίζεται με σοβαρότητα τα θέματα που αφορούν την ασφάλεια. Παρακαλούμε, διαβάστε τις πολιτικές μας, προκειμένου να ενημερωθείτε για τις αρχές και τις πρακτικές μας. Για περισσότερες πληροφορίες, πηγαίνετε στην ενότητα: Όροι Χρήσης.

Το θέμα της αποστολής των στοιχείων της πιστωτικής μου κάρτας μέσω ίντερνετ με προβληματίζει. Είναι λογικό; Έχω εγγραφεί να λαμβάνω πληροφορίες για νέα προϊόντα και ενημερωτικά δελτία. Πώς μπορώ να ακυρώσω την εγγραφή μου;

Χρησιμοποιούμε έναν ασφαλή διακομιστή με σύγχρονη τεχνολογία κρυπτογράφησης και ασφαλές πρωτόκολλο HTTPS (HTTP σε SSL) και SSL με 256-bit encryption.

Αν θέλετε να ακυρώσετε την εγγραφή σας από τα ενημερωτικά δελτία μας για νέα προϊόντα και προσφορές μελών, απλά κάντε κλικ εδώ, με θέμα «Διαγραφή», το λόγο διαγραφής σας (προαιρετικά) και πληκτρολογήστε το email που θέλετε να διαγραφεί. Το email του αποστολέα πρέπει να είναι ίδιο με το email που έχετε πληκτρολογήσει ώστε να ολοκληρωθεί η διαγραφή.

Θα στείλετε το email μου σε άλλα άτομα που θα μου στέλνουν ανεπιθύμητη αλληλογραφία;

Όχι, δεν πρόκειται να πουλήσουμε το email σας σε καμία άλλη εταιρεία. Αφού η προστασία των δεδομένων είναι σημαντική για τους πελάτες μας, η εταιρεία μας οφείλει να τα προστατεύει.

Οι αιτήσεις διαγραφής θα διεκπεραιώνονται μέσα σε 40 ημέρες από την αίτηση. Για οποιαδήποτε απορία σχετικά με αυτή τη δήλωση προστασίας απορρήτου, τις πρακτικές αυτού του site ή τον τρόπο συναλλαγών σας με την CanvasPrint, επικοινωνήστε μαζί μας στη διεύθυνση info@canvasprint.gr.

Όλες οι πληροφορίες που περιέχονται στο παρόν αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της CanvasPrint.