10 λογοι για να μας επιλέξετε

Canvas Print

 • Χρησιμοποιούμε μόνο τον καλύτερο καμβά και επεξεργασμένο ξύλο πεύκου.
 • Τυπώνουμε τους καμβάδες σε σύγχρονα plotter σε υψηλή ανάλυση με τα καλύτερα μελάνια
 • Παραλαμβάνετε τους καμβάδες έτοιμους για τοποθέτηση
 • Δίνουμε εγγύηση εφόρου ζωής για όλες τις εκτυπώσεις μας
 • Παράδοση σε 2-3 ημέρες
 • Δεν υπάρχει καμία κρυμμένη χρέωση – το standard ρετούς της φωτογραφίας, το φτιάξιμο των «κόκκινων ματιών», είναι δωρεάν
 • Πριν τυπώσουμε την φωτογραφία σας, θα σας στείλουμε μια προεπισκόπηση της έτσι ώστε να είστε σίγουροι ότι το αποτέλεσμα θα είναι τέλειο.
 • Έχουμε εκατοντάδες ικανοποιημένους πελάτες που αυξάνονται μέρα με την μέρα
 • 100% ασφαλής αγορές
Τι κάνει τους πίνακές μας καλύτερους
Αν σκέφτεστε να εκτυπώσετε μια φωτογραφία σας σε καμβά πρέπει να λάβετε υπόψη σας μερικά πράγματα. Πρώτον είναι η προσοχή στην λεπτομέρεια που δίνουμε στο ατελιέ μας, με την δωρεάν διόρθωση ατελειών στην φωτογραφία σας. Δεύτερον είναι η ποιότητα εκτύπωσης του καμβά. Τρίτον τα υλικά που χρησιμοποιούνται για τον πίνακα σας.Τέταρτον η εξυπηρέτηση που έχετε.
ΠΡΟΣΟΧΗ
Πολλές εταιρείες εκτύπωσης δεν είναι εξειδικευμένες στον καμβά. Χρησιμοποιούν inkjet εκτυπωτές και υλικά που καθιστούν τον καμβά ευαίσθητο σε οτιδήποτε. Τα πιο συνηθισμένα προβλήματα είναι σκισίματα και γδαρσίματα λόγω κακής ποιότητας του καμβά, χαμηλή ποιότητα εκτύπωσης inkjet που αφήνει τις αμυχές να χαλάσουν την επιφάνεια της εκτύπωσης, χαλαρό τέντωμα του καμβά, σπασμένη εκτύπωση.
Εγγυόμαστε
Απαράμιλλη ποιότητα και μεγάλη αντοχή του καμβά στον χρόνο. Ο καμβάς που χρησιμοποιούμε είναι πραγματικά υφασμένος για αυτό και δεν σκίζεται. Δεν είναι ευαίσθητος σε γρατζουνιές γιατί το μελάνι εισχωρεί βαθιά μέσα στις ίνες του. Η εκτύπωση δεν σπάει στις γωνίες του τελάρου. Αυτά συμβαίνουν στους περισσότερους καμβάδες που πωλούνται από άλλες εταιρείες. Εκτός από την καλή εκτύπωση πρέπει να υπάρχει και καλή κατασκευή. Σας προσφέρουμε εγγύηση εφ’ όρου ζωής γιατί είμαστε σίγουροι για την ποιότητα της εκτύπωσης και της κατασκευής. Εκτός από το λεπτό τελάρο των 2 εκατοστών σας παρέχουμε και τελάρο 4 εκατοστών, και αυτό σημαίνει μεγαλύτερο βάθος στην φωτογραφία σας καθώς και πιο “στιβαρή” εμφάνιση για τον πίνακά σας.
Τα τελάρα κατασκευάζονται από λαμιναρισμένο ξύλο πεύκου το οποίο είναι πολύ σκληρό και δεν στρεβλώνει. Προέρχεται από “συνεχώς ανανεώσιμα” δάση. Είναι άψογα επεξεργασμένο με υπερυψωμένο προφίλ για άψογη εφαρμογή του καμβά. Επίσης τα ξύλα θηλυκώνουν το ένα μέσα στο άλλο για να σχηματίσουν το τελάρο. Πολλές εταιρείες χρησιμοποιούν ξύλα χωρίς προφίλ (εντελώς τετράγωνα). Ξοδέψαμε πολύ χρόνο για να βρούμε τα σωστά υλικά ώστε να φτιάξουμε τον τέλειο καμβά για εσάς. Άλλες εταιρείες δεν είναι τόσο προσεκτικές. Πριν επιλέξετε από πού θα παραγγείλετε τον καμβά σας προσέξτε τα παρακάτω σημεία:
 • Inkjet εκτύπωση: Η χρήση inkjet εκτυπωτή απαιτεί πέρασμα με βερνίκι για να διατηρηθούν τα μελάνια. Το βερνίκι ισοδυναμεί με ασταθή μελάνια. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει ο πίνακας να περαστεί με βερνίκι για να διατηρηθεί.
 • Εξωτερικοί συνεργάτες: Γνωρίζουμε ότι πολλοί ανταγωνιστές μας χρησιμοποιούν εξωτερικούς συνεργάτες για κάποιο μέρος της παραγωγής του καμβά. Αυτό σημαίνει ότι δεν έχουν τον απόλυτο έλεγχο κατά την παραγωγή και στην τελική ποιότητα του.
 • Αργή και κακή εξυπηρέτηση: Είμαστε σίγουροι ότι θα ξεπεράσουμε κάθε προσδοκία σας. Θα σας δώσουμε συμβουλές και θα σας λύσουμε κάθε απορία από το τηλέφωνο. Όταν μας τηλεφωνήσετε, ή το αντίθετο, θα σας μιλήσει κάποιος ο οποίος έχει άμεση σχέση με την παραγωγή του καμβά σας και όχι κάποιος ανώνυμος υπάλληλος του τηλεφωνικού κέντρου ή κάποιος πωλητής.
 • Τιμολόγηση: Κάποιες εταιρείες προσφέρουν υπερβολικά χαμηλές τιμές. Όλα καταλήγουν στην ποιότητα. Προσπαθούμε να κρατάμε χαμηλά τις τιμές αλλά όχι εις βάρος της τελικής ποιότητας της εκτύπωσης και της κατασκευής του πίνακα.
Σε καιρούς που άλλες εταιρείες μειώνουν το προσωπικό τους και εισάγουν πράγματα αντί να τα φτιάχνουν, εμείς στην CanvasPrint επεκτεινόμαστε προσλαμβάνοντας “ταλέντα” και κρατώντας την παραγωγή, όσο μπορούμε, κάτω από την δική μας στέγη. Αυτό έχει πολλά πλεονεκτήματα για εσάς.
 • Γρήγορη ανταπόκριση: Στις περισσότερες περιπτώσεις, όταν δεν υπάρχει κάποιο εφέ, μπορούμε να τυπώσουμε και να στείλουμε τον καμβά την ίδια μέρα. Θέλετε καμβά; Θα τον έχετε αύριο.
 • Εξασφάλιση ποιότητας: Αφού όλοι οι καμβάδες τυπώνονται και τελαρώνονται από εμάς, μπορούμε γρήγορα και εύκολα να ξαναφτιάξουμε κάποιον αν δεν είμαστε ικανοποιημένοι από την ποιότητά του. Και πιστέψτε μας, θα το κάνουμε.
 • Εξειδικευμένη και ευέλικτη εξυπηρέτηση: Αν μας τηλεφωνήσετε ή μας στείλετε e-mail θα μιλήσετε με κάποιον ο οποίος έχει άμεση σχέση με την παραγωγή του καμβά σας.