Προφίλ

Γιατί οι επισκέπτες ενός site πηγαίνουν στην σελίδα “about us”; Κάναμε αυτή την ερώτηση σε μερικού επισκέπτες μας πρόσφατα. Από τις απαντήσεις τους καταλήξαμε ότι υπάρχουν τρεις περιπτώσεις: 1. Πελάτες, 2. Πιθανοί συνεργάτες, 3. Ανταγωνιστές.

Εάν είστε πελάτης, καλωσορίσατε! Ευχαριστούμε που αφιερώνετε τον χρόνο σας για να ανακαλύψετε την CanvasPrint και να μάθετε ποιοι είμαστε πριν αποφασίσετε να αγοράσετε κάτι από εμάς. Μας τιμά το ενδιαφέρον σας και είμαστε πρόθυμοι να σας πληροφορήσουμε για εμάς.

Ποιοι είμαστε; Είμαστε μια ομάδα από επαγγελματίες που αγαπούν την δουλειά τους. Σκοπός μας είναι να κερδίσουμε και να διατηρήσουμε τον σεβασμό των πελατών μας. Είμαστε περήφανοι για αυτό που κάνουμε και για το πώς το κάνουμε. Και σας ευχαριστούμε που επιλέξατε εμάς για να δημιουργήσουμε τον πίνακά σας.

Τι κάνουμε; Παίρνουμε την πολύτιμη φωτογραφία σας και την μετατρέπουμε σε έργο τέχνης. Σας δίνουμε κάθε δυνατή επιλογή ώστε να φτιάξετε τον καμβά σας ακριβώς όπως τον έχετε φανταστεί.

Γιατί έχουμε πετύχει; Όλη η ομάδα μας έχει ένα στόχο. Θέλουμε οι πελάτες μας να μείνουν απόλυτα ευχαριστημένοι ώστε να μεταφέρουν σε άλλους την εμπειρία τους στην CanvasPrint. Η ομάδα εξυπηρέτησης πελατών είναι ικανοί, φιλικοί και έτοιμοι να σας βοηθήσουν να πάρετε τις αποφάσεις που πρέπει ώστε το αποτέλεσμα να είναι αυτό που επιθυμείτε. Η ομάδα παραγωγής έχει στόχο να σας αφήσει άφωνους όταν παραλάβετε τον καμβά σας.

Γιατί να αγοράσετε από εμάς; Δεν θα σας απογοητεύσουμε. Σκοπός μας είναι να σας δώσουμε περισσότερα από ότι περιμένετε.

Εάν είστε πιθανός συνεργάτης! Είμαστε πρόθυμοι να δεχτούμε φρέσκιες ιδέες, και ψάχνουμε επίμονα τρόπους να αναπτυχθούμε και να βελτιωθούμε. Αν νομίζετε ότι το προϊόν σας ή η υπηρεσία σας μπορούν να ωφελήσουν την επιχείρησή μας ή το αντίθετο, επικοινωνήστε μαζί μας.

Αν είστε ανταγωνιστής, πιστεύουμε στην ελεύθερη αγορά και στον ανταγωνισμό! Πρέπει όμως να σας προειδοποιήσουμε ότι χρησιμοποιούμε όλη την ενέργεια, την εμπειρία και την καλή φήμη μας για να ικανοποιούμε τους πελάτες μας και να δημιουργούμε ενθουσιώδεις θαυμαστές της CanvasPrint.

Στοιχεία επικοινωνίας

CanvasPrint
Πατρόκλου 75, Ίλιον 13122
Τηλ.: 210 2626130