Παραγγελία ταπετσαρίας

Παραγγελία ταπετσαρίας

image from fotolia

Δώστε ένα όνομα στην ταπετσαρία σας, π.χ. Γενέθλια, Οικογένεια στην παραλία κλπ.

Όνομα ταπετσαρίας:

Επιλογή τύπου

Ταπετσαρία χάρτινη ανθεκτική στο νερό. Με semi-matte υφή που δεν γυαλίζει καθόλου και φωτορεαλιστική απεικόνιση. Κολλάει εύκολα και δεν φθείρει τον τοίχο σας. Η συγκεκριμένη ταπετσαρία είναι οικονομική αλλά και αξιόπιστη για όλες τις εφαρμογές. Η τοποθέτησή της γίνεται με κόλα για βαριές ταπετσαρίες. (γλουτολίνη)»

Ταπετσαρία βινυλίου με υφή άμμου. Είναι semi-matte ώστε να μην γυαλίζει και η πλάτη της είναι χάρτινη ώστε να κολλάει εύκολα και να μην φθείρει τον τοίχο όσα χρόνια και αν περάσουν. Η συγκεκριμένη ταπετσαρία έχει ελαφρώς ανάγλυφη υφή άμμου η οποία δίνει ένα όμορφο ματ φινίρισμα με έντονα χρώματα, δίνοντας βάθος και ζωή στην φωτογραφία που έχετε επιλέξει. Είναι πλενόμενη και έχει μεγάλη αντοχή στον χρόνο. Η τοποθέτησή της γίνεται με κόλα για βαριές ταπετσαρίες. (γλουτολίνη)

Ταπετσαρία αυτοκόλλητη με ματ πλαστικοποίηση. Ανθεκτικό υλικό το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε εξωτερικό χώρο. Η πλαστικοποίηση δίνει μεγάλη αντοχή. Ιδανικό για καταστήματα, επαγγελματικούς χώρους αλλά και παιδικά δωμάτια καθώς είναι ιδιαίτερα ανθεκτική σε χτυπήματα και γρατζουνιές.

Περισσότερες πληροφορίες για φωτοταπετσαρίες μπορείτε να βρείτε εδώ.

Επιλογή διαστάσεων

Μετρήστε τον τοίχο σας από γωνία μέχρι την άλλη γωνία και από το σοβατεπί μέχρι τοταβάνι. Αν προκύψει διαφορά δώστε μας την μεγαλύτερη μέτρηση. Εισάγετε την μέτρηση σε μέτρα. Πχ. 2,83μ ύψος επί 3,55μ πλάτος.


Σχόλια